Настільки скрутні часи переживає запорізький "Металург", що футболістам вже не вистачає грошей на взуття для занять спортом. Про це розповів захисник команди Артур Кузнецов після розгромної поразки від "Динамо".

"Усі футболісти грають за нашу команду тому, що вона їм не байдужа. Багато хто міг піти. Але хлопці залишились та продовжують грати", - розповів футболіст в ефірі "Футбол 1".

Також Кузнецов відповів на критику з боку експертів, які вважають, що "Металург" просто зливає ігри. Він запевняє, що це не так.

"Нас часто критикують за ці поразки, але нам і самим дуже тяжко. Хтось говорить, що ми не бажаємо працювати. Як тут працювати, якщо у декого немає грошей на нормальні бутси? Але все одно хлопці приїжджають на тренування, бо для багатьох "Металург" є справжнім домом", - підсумував футболіст.

Читайте також: "Динамо" розгромило "Металург" з рахунком 6:0

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Нагадаємо, вчора запорізький "Металург" програв домашній матч проти "Динамо" з рахунком 0:6. Цікаво й те, що зустріч відбувалась у Києві. Керівники МЗ були не здатні організувати матч, тому їм допомогли динамівці.

Для 20-річного Артура Кузнецова "Металург" є рідною та єдиною у кар'єрі командою. Він також виступає за молодіжну збірну України до 20 років.