На стадіоні "Динамо" ім. Валерія Лобановського в Києві завершився матч 12-го туру української футбольної Прем'єр-ліги, в якому запорізький "Металург" поступився з рахунком 0:6.

Про це пише "Уніан".

Доля матчу була вирішена в перші 22 хвилини гри.

Кияни з самого початку захопили ініціативу і постійно атакували ворота суперника. На 8-й хвилині рахунок відкрив Андрій Ярмоленко. А вже на 22-й хвилині відзначився Радосав Петрович.

Після перерви кияни продовжували домінувати на полі і на 47-й хвилині рахунок довів до значного Денис Гармаш. Потім, на 61-й хвилині, точний удар завдав вже Лукаш Теодорчик. А підсумок гри підвів Олег Гусєв, який на 87-й хвилині реалізував пенальті, а вже в доданий арбітром час, на 92-й зробив дубль.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читайте також: "Шахтар" без проблем перемагає "Карпати"

У підсумку, "Динамо" зрівнялося за очками з "Шахтарем" - по 43, але залишається на 2-му місці, поступаючись гірникам за особистими зустрічами. Така ситуація в таблиці збережеться протягом усієї зимової перерви в чемпіонаті, до березня.

"Металург" залишився на останньому 14-му місці в таблиці - 3 бали.