Сьогодні в Одесі у рамках 12 туру Чемпіонату України з футболу підопічні Мірчі Луческу приймали львівські "Карпати". "Гірники" були очевидним фаворитом зустрічі, але ж і команда Йовичевича трималася досить довго.

Після першого тайму було сподівання, що сьогодні футбольна громадськість може побачити втрату очок від "Шахтаря". У перші 45 хвилин команди голів не забивали, а львів'яни досить непогано тримали оборону.

Переможну ходу "гірники" розпочали на 56 хвилині поєдинку. Едуардо красивим ударом забив гол з 25 метрів. Після цього аж до 85 хвилини здавалося, що "Карпати" програють мінімально, але той самий Едуардо мав іншу думку. Спочатку хорват віддав пас на Ісмаїлі, а потім асистував Тейшейрі.

Таким чином усі голи "Шахтаря" були виключно у бразильському стилі.

Донецький клуб принаймні до завтра виходить на одноосібне перше місце, доки "Динамо" у виїзному матчі у Києві не зіграє з запорізьким "Металургом".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Читайте також: Чигринський та ще десятеро зірок, які зруйнували кар'єру у "Барселоні"

Бразильська зірка "гірників" Алекс Тейшейра забив вже свій 23 гол у 16 іграх чемпіонату. Найближчим його конкурентом є дніпрянин Євген Селезньов із 10 забитими м'ячами.