Волонтери продали на аукціоні шарф із автографами гравців мадридського футбольного клубу "Реал" за 9,1 тисяч гривень. Усі виручені кошти передадуть ГО "Допоможи фронту", яка витратить їх на потреби бійців АТО. Орієнтовно на тепловізор.

Купила шарф киянка Олена Ковтун. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook організатор аукціону, член Економічного бойконтного руху Олександр Дзюпин.

Аукціон розпочався минулого понеділка та тривав рівно тиждень. Він стартував зі ставки у 50 гривень. Коли ставки наблизилися до тисячі гривень, то основна боротьба розгорнулася між Романом Баштою та Оленою Ковтун. Саме остання і назвала фінальну суму, яку не зміг перебити її суперник.

Відомо, що на шарфику є автограф Кріштіану Роналду та інших зірок іспанської команди. Самі автографи збирали під час проходження гравцями "Реалу" прикордонного контролю у львівському аеропорту.

Читайте також: Роналду втішав хлопчика, що плакав (відео)

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, мадридський "Реал" був у Львові 24-25 листопада, де зіграв матч Ліги чемпіонів проти "Шахтаря". Гра закінчилась перемогою "Реала" 4:3.