На змаганнях з легкої атлетики тренер одного зі спортсменів вразив журі та глядачів нечуваною раніше турботою. Він сильно хвилювався за свого підопічного, а іноді здавалося, що навіть більше.

Спочатку він допомагав спортсмену залізти на турнік. Тренер обережно підтримав хлопця за талію, а коли той почав свій виступ швидесенько втік бік у сторону. Протягом усього номеру смішний вусатий наставник виробляв незрозумілі рухи, тим самим також підтримуючи атлета.

Закінчилось усе тим, що тренер просто збожеволів від щастя після вдало виконаного номеру спортсмена. Чоловік стрибав, бігав, кричав, коротше дав повну волю емоціям.

Здається, що навіть атлет не очікував такої реакції тренера. Він спокійно пішов з арени, у той час поки наставник роздавав усім, кого бачив, п'ятірочки.

Читайте також: Китайський мільярдер купує "Тур де Франс"

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Емоційні тренери не рідкість у професійному спорті. Іноді буває, що за невдалий виступ спортсмена можуть навіть побити. Тож, можливо, що цьому атлету також не солодко після поразок.

Как переживает тренер

Как переживает тренер.Настоящий тренер - наставник!!! Молодец!!!

Posted by Made In Mars on 7 грудня 2015 р.