Лікар київського "Динамо" Леонід Миронов розповів про терміни відновлення півзахисника Андрія Ярмоленка, який отримав травму у вчорашньому матчі з ізраїльським "Маккабі" (1:0) в Лізі чемпіонів.

Про це повідомляє офіційний сайт "Динамо".

"Обстеження показало у Андрія запалення привідного м'яза і розтягнення внутрішньої зв'язки колінного суглоба. Орієнтовний термін відновлення після цих ушкоджень становить 3-4 тижні", - сказав Миронов.

За словами лікарів, найближчий тиждень Андрій проведе в Києві, де проходитиме необхідні процедури, і тільки після цього зможе з'їздити на відпочинок.

"Ми сподіваємося, що до першого збору "Динамо" в січні 2016 року Ярмоленко буде готовий і зможе розпочати підготовки до сезону в загальній групі", - висловив сподівання Миронов.

Популярні новини зараз
Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Читайте також: Суркіс продасть Ярмоленка

Нагадаємо, що київське "Динамо" вперше за 16 років вийшло у плей-офф Ліги чемпіонів. Андрій Ярмоленко міг влітку залишити український клуб заради переходу в один з топ-клубів Європи, але заради участі в матчах Ліги чемпіонів він погодився залишитися в "Динамо".