Легендарний гравець "Манчестер Юнайтед" Девід Бекхем завітав на концерт у лондонському Альберт-холлі, де виступав колишній фронтмен гурту Oasis Ноел Галлахер. Дві зірки зустрілися після концерту та зробили демонстративне вороже фото на фоні прапору "Манчестер Сіті".

Річ у тім, що Ноел, так само, як і його брат Ліам, є головним фанатом "Сіті" у світі. Музиканти регулярну відвідують матчі улюбленої команди і нерідко приймають участь у рекламах бренду рідного клубу. Бекхем є шанувальником та колишнім гравцем іншої команди з Манчестера - "Юнайтед".

"Чудовий вечір, але є одне розчарування - це колір та розмір прапору. Ура, Ноел, тільки якщо цей прапор був би червоного кольору", - написав Бекхем у своєму Instagram.

На фото Бекхем демонстративно скорчив гримасу, висловлюючи незадоволення присутністю символіки "Сіті". Емоції Галлахера висловлюють виключно гордість.

Читайте також: Нехай мене і далі називають "Пеналду" - Роналду

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Зазначимо, що гурт Oasis розпочав свою творчу діяльність у Манчестері 1991 року. Команда поп-рокерів стала справжньою легендою у Британії та світі. Дует неодноразово бив рекорди з продажу альбомів.

У 2011 році Ноел Галлахер розпочав сольну музичну кар'єру та створив гурт The High Flying Birds. Його пісні високо оцінюються критиками. Музикант вже встиг випустити два альбоми.

Девіл Бекхем продовжує свою футбольну діяльність. Екс-капітан збірної Англії відкриває власний клуб в американському Маямі і навіть будує для майбутньої команди свій стадіон.