Скандалом завершився футбольний матч 1/4 фіналу кувейтського Crown Prince Cup між командами "Аль-Джахра" та "Хайтан".

Основний час завершився з нічийним рахунком 2:2, і переможця мали визначити дві додаткові п'ятнадцятихвилинки. Однак рішення судді видалити одного з гравців "Аль-Джахри" призвело до того, що матч завершився достроково.

Червона картка розлютила спортивного директора клубу - він вибіг на поле, висловив арбітру своє обурення і почав його бити.

Нестриманого менеджера вдалося втихомирити, і його швидко вивели з поля, але після цього на суддю і його помічників напали футболісти.

Читайте також: Радехівський футболіст вибив зуби арбітру

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Це не суддівство, а робота Сатани. Суддя - ворог, який вводить всіх в оману. Я не міг стриматися", - заявив після матчу спортивний директор "Аль-Джахра".

Після інциденту йому довелося подати у відставку, а місцева федерація футболу відсторонила клуб від усіх турнірів на невизначений термін.