Сьогодні на офіційному сайті УЄФА розпочався продаж квитків на матчі Євро-2016. Приємно вразила вартість квитків. Найдешевший квиток буде коштувати усього 25 євро.

Фанати з усього світу зможуть подати заявку для отримання бажаного квитка до 18 січня 2016 року. Пізніше купити квиток буде неможливо, а європейські асоціації розділять квитки для своїх фанатів.

На усі матчі турніру продаватимуть квитки чотирьох категорій. Відповідно уболівальник зможе обрати для себе квиток згідно з фінансовими можливостями.

Найдешевші квитки продаються на матчі групового етапу та 1/8 фіналу, окрім матчу-відкриття. На гарантовані поєдинки своєї команди можна сходити за 25 євро, найдорожчий квиток коштує 145 євро.

Вартість квитків на матчі 1/4 фіналу становить 45-195 євро, а півфіналу 65-495 євро. На перший матч турніру Франція-Румунія квитки коштуватимуть 75-595 євро.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Найдорожчі квитки організатори Євро-2016 поставили на фінал. Головний матч наступного року можна відвідати за 85-895 євро.

Для придбання квитків необхідно зареєструватися на офіційному сайті УЄФА або використати чинний акаунт.

Після паризьких терактів фанати з деяких країн Європи бояться їхати до Франції. Але міністр спорту країни заявив, що безпеці гостям нічого не загрожує і він запрошує усіх насолодитися футболом.

Читайте також: Діджей писатиме гімн ЧЄ разом з фанатами

Нагадаємо, збірна України потрапила у групу до Німеччини, Польщі та Північної Ірландії.

На останньому Євро-2012 в Україні та Польщі найдешевші квитки коштували 30 євро.