Харківський "Металіст" опинився у такій скрутній ситуації, що команда може не отримати ліцензію на наступний чемпіонат України. Про це розповів заступник генерального директора клубу Олександр Бойцан, повідомляє "Про Футбол".

Управлінець клубу розповів, що заборгованості у команді настільки великі, що врятувати ситуацію може лише диво. Однак поки не йдеться мова про позбавлення професійного статусу клубу.

"Можлива лише тимчасова дискваліфікація команди. Якщо команда не погасить борги до травня наступного року, то ліцензії на наступний чемпіонат України не буде", - повідомив Бойцан.

Нагадаємо, що чинним власник "Метеліста" є бізнесмен у бігах Сергій Курченко. Він втік до Росії після подій на Майдані та перебуває у розшуку. Вже більше року гравці та персонал команди перестали отримувати гонорари.

Читайте також: Заарештували трьох учасників бійки на "Олімпійському"

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Нещодавно з'являлась інформація, що Курченко згоден продати клуб. Серед покупців випливало ім'я Олександра Ярославського, який і побудував "Металіст". Однак згодом той самий Бойцан повідомив, що Курченко не збирається виставляти команду на продаж.

Вчора президент київського "Динамо" звернувся до Курченка. Він закликав президента не мучити себе та "Металіст".