Екс-форвард збірної України та київського "Динамо" Артем Мілевський у своєму Instagram передав поздоровлення колишньому тренеру. Олег Блохін отримав від футболіста ексклюзивне поздоровлення.

"З Новим роком, Володимирович", - Мілевський написав вітання російською мовою, але латинськими символами.

Таким чином футболіст пригадав той самий курйозний момент, коли він під час презентації Блохіна розслаблено прогулювався у халаті. Це було у 2012 році, коли 63-річний спеціаліст як раз і очолив київський клуб, а згодом повністю зруйнував свою репутацію.

Зверніть увагу, що на своєму фото Артем знаходить у магазині господарських товарів. Саме там його голову відвідала оригінальна ідея.

Зазначимо, що у Мілевського ще тоді розпочалися конфлікти з наставником. При Блохіні Артем перестав грати за "Динамо", а після уходу він критикував тренера і запевняв, що під час роботи він лише пив каву.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Читайте також: Хочу "Реал"! - Андрій Ярмоленко

Наразі Мілевський не має команду. З останнього клубу "Спліт" він вилетів, не зігравши жодного матчу. Тренер команди, який також є другом Артема, Горан Сабліч заявляв, що футболіст не дотримується спортивного режиму. За словами нападника, він залишив Хорватію через сімейні обставини.