Головна надія "Динамо" у Лізі Чемпіонів - Андрій Ярмоленко, розповів про своє бачення плей-офф. 26-річний футболіст жадає позмагатися із досить серйозним суперником.

"У 1/8 фіналу хочу помірятися силами із "Реалом". Я хотів грати з мадридцями ще у груповому етапі, але тоді королівський клуб відскочив", - сміючись заявив Ярмоленко.

Також Андрій заявив, що не мав жодних побажань перед жеребкуванням Євро-2016, але у Лізі Чемпіонів - бачить свого улюбленця.

"Я знаю, що Суркіс повідомляв про бажання грати з "Баварією", "Барсою" або "Реалом". Але я все для себе вирішив. Я хочу лише "Реал", - додав футболіст збірної України.

Можливо, дуель проти мадридців не стане жахом для киян, адже "Реал" має великі проблеми у чемпіонаті Іспанії. Втім "вершкові" дуже впевнено здолали суперників на груповому етапі, де був і "Шахтар". Тренер клубу Бенітес є відомим майстром Єврокубків.

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Читайте також: Заарештували трьох учасників бійки на "Олімпійському"

Нагадаємо, в останнє кияни грали з мадридцями у сезоні 2006/07. На виїзді динамовці програли 5:1, а вдома здобули нічию 2:2.

Жеребкування Ліги Чемпіонів, а також Ліги Європи відбудеться сьогодні 14.12 о 13:00. Українські команди дізнаються імена своїх суперників.