Керівники напівпрофесійного футбольного клубу "Маррувіум", який виступає у місцевій Серії D пішли на досить цікавий маркетинговий хід. Вони запросили на посаду одного з директорів відому модель та акторку порнофільмів Сару Томмазі.

Про це повідомляє News.com.au.

Ініціатором такого рішення став особисто президент команди Ромео Лав. Він вважає, що присутність у команді такої жінки неодмінно повисить цікавість уболівальників до "Маррувіуму", а можливо і мотивує гравців на хороші виступи.

Томмазі також у захваті від нової цікавої роботи. Акторка запевняє, що усе життя мріяла реалізувати себе у спортивній галузі.

Наразі невідомо, які саме функції 34-річна італійка виконуватиме у команді, але Лав вже заявив, що дуже пишається цією співпрацею та підходить до неї з усією серйозністю.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Цікаво, що більшість фанатів за межами Італії, а також і у самій країні нічого не знали про команду "Маррувіум". Відтепер про неї дізнаються 100 тисяч шанувальників Томмазі.

Читайте також: На Різдво порно-сайт пропонує дарувати дідусям відео (відео)

Додамо, що жінка має досить багату творчу кар'єру. Томмазі встигла попрацювати ведучою на ТБ, знятися у кількох шоу, виконати ролі у художніх фільмах, а також стати порноакторкою.