На минулому тижні словенське місто Трбовлє прийняло міжнародний турнір з карате Trbovlje Open 2015.

Як повідомляє прес-служба Міністерства молоді та спорту, українська збірна за підсумками змагань опинилась на першому загальнокомандному місці. Наші каратисти здобули 49 нагород різного ґатунку - 15 "золотих", 12 "срібних" і 22 "бронзових".

"Турнір у Словенії став вирішальним етапом для відбору спортсменів до збірної України, яка представлятиме нашу державу на континентальній першості з карате серед молоді, кадетів та юніорів у лютому 2016 року", - сказано у повідомленні.

Читайте також: Заарештували трьох учасників бійки на "Олімпійському"

На змаганнях Україну представили 98 бійців - медалі здобула рівно половина.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Цьогорічний Trbovlje Open зібрав 796 учасників з 13 країн Європи. Окрім українців та господарів змагань на турнірі виступили спортсмени з Боснії та Герцеговини, Німеччини, Македонії, Хорватії, Італії, Сербії, Швейцарії, Чорногорії, Польщі, Словаччини та Австрії.