Вболівальники англійського футбольного клубу "Манчестер Сіті" висловили своє обурення рішенням УЄФА щодо дискваліфікації НСК "Олімпійський" у Києві. Вони невдоволені тим, що фани не зможуть відвідати перший поєдинок матч 1/8 фіналу в рамках раунду плей-офф Ліги чемпіонів проти столичного "Динамо".

Про це повідомляє Herald Scotland.

"Уболівальники "Ман Сіті" знову скривджені, однак на нашому місці могли бути будь-які інші фанати. УЄФА роками вмивав руки, маючи справу з расизмом на європейських стадіонах", поскаржились фанати англійської команди.

Не допуск вболівальників, за їх словами, на стадіон не є вирішенням питань. Вони наголошують, що у 70-х та 80-х роках в Англії не зачиняли цілі арени через порушників. Окремим людям просто не дозволяли відвідувати футбольні матчі.

Провокатори, за їх словами, відчувають, що досягають своєї мети, коли через їх вчинки зачиняють стадіони. Це лише додає їм популярності, а покарання УЄФА не зможуть вирішити дану проблему.

Популярні новини зараз
Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Фанати наголошують, що чиновники футбольної організації "мають вилізти з-під ковпака" і почати діалог із групами вболівальників.

Також вони нагадали й про сезон-2014/15. Тоді вболівальники не могли потрапити на матч у Москві між "ЦСКА" та "Ман Сіті" в рамках групового етапу Ліги чемпіонів через подібні причини.

Читайте також: Жеребкування ЛЧ: "Динамо" зіграє з "Манчестер Сіті"

Нагадаємо, УЄФА винесла "Динамо" покарання на два домашні поєдинки у євро кубках. Їх "біло-голубі" гратимуть без вболівальників. Причиною покарання стала бійка на трибунах під час поєдинку проти лондонського "Челсі".

Президент "Динамо" Ігор Суркіс наголосив, що клуб подаватиме апеляцію на рішення УЄФА. Він зазначив, що буде докладено максимум зусиль, щоб заборону на відвідання зменшити до одного матчу.