У ці хвилини у швейцарському Ньйоні відбувається жеребкування Ліги Чемпіонів та Ліги Європи. Кияни дізналися ім'я свого суперника. Ним став англійський "Ман Сіті".

Перший матч кияни проведуть вдома 16-17 та 23-24 лютого. Точна дата стане відома пізніше. Матч відповідь пройде 8-9 або 15-16 березня в Манчестере.

Це буде перша дуель киян та манчестерців у рамках Ліги Чемпіонів. Нещодавно клуби мірялися силами у Лізі Європи. Тоді українці здолали англійців.

Інші матчі 1/8 фіналу:

"Гент" - "Вольфсбург"

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

"Рома" - "Реал"

ПСЖ - "Челсі"

"Арсенал" - "Барселона"

"Ювентус" - "Баварія"

ПСВ - "Атлетіко"

"Бенфіка" - "Зеніт"

За традицією "пощастило" лондонському "Арсеналу". Каноніри щороку вилітають у першому раунді плей-офф або від "Баварії" або від "Барси". Цього разу випали іспанці.

У 1/8 буде ще два досить запеклих протистояння. "Ювентус" гратиме з "Баварією", а ПСЖ із "Челсі". Ці поєдинки також стали класичними в останні роки.

Не обійшлося без легких матчів. Бажаному супернику чемпіонів груп дістався бажаний суперник других команд. "Гент" - "Вольфсбург" - такий матч пройде на стадії плей-офф ЛЧ.

Зазначимо, що станом на сьогодні "Динамо" гратиме на "Олімпійському" із порожніми трибунами. Клуб отримав покарання від УЄФА за расизм на трибунах у матчі з "Челсі".

Читайте також: Хочу "Реал"! - Андрій Ярмоленко

Нагадаємо, фінал турніру пройде 28 травня у Мілані на стадіоні "Сан-Сіро" або "Джузеппе Меацца".