Іспанський наставник мюнхенської "Баварії" Пеп Гвардіола вирішив не поновлювати угоду зі своїм чинним клубом. Про це дізналися журналісти іспанського видання Marca.

Раніше віце-президент "Баварії" Карл-Гайнц Румменігге повідомляв, що Гвардіола оголосить про своє рішення після Нового року. Зараз тренер спокійно працює із командою та готується до свят. Однак представникам ЗМІ стало відомо, що 44-річний спеціаліст вже все для себе вирішив та повідомив про ухід керівництву.

Ймовірним місцем роботи Гвардіоли стане Англія. Тут у нього є цілих три варіанти. "Челсі" під керівництвом Моуріньо повністю провалює сезон, "Манчестер Юнайтед" з ван Гаалом не вийшов до 1/8 ЛЧ, а Пеллегріні також не може перетворити "Ман Сіті" на потужну силу європейського футболу. Тож іспанцю є з чого обирати.

Читайте також: Легендарний Ето'о став граючим тренером

Нагадаємо, що Гвардіола працює у Мюнхені вже третій рік. Іспанець двічі вигравав Бундеслігу, але з тріском вилітав у півфіналах Ліги Чемпіонів.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також преса вже дізналася ім'я нового тренера "Баварії". Скоріше за все ним стане італієць Карло Анчелотті, який влітку пішов з "Реала" і зараз спокійно відпочиває.