Скандальний боксер і новий Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA/WBO/IBF/IBO Тайсон Ф'юрі здивував новим вчинком. 27-річний Ф'юрі вирішив публічно довести всім, що він не гомофоб.

Тайсон накинувся з поцілунком на чоловіка-гея в одному з барів Ланкаширу.

Про пригоду розповів безпосередній учасник інциденту Пол Коул - повідомляє британське видання TheSun.

"Я сказав Ф'юрі, що він мені подобається. На що він підкреслив, що не є гомофобом. Після чого раптово схопив мене за бороду і розцілував в обидві щоки. Тепер я про нього іншої думки. Тайсон лише дружній здоровань, який був би схожий на мене, якщо став геєм", - поділився Коул.

Після поцілунків Ф'юрі сам запропонував зробити з Полом кілька знімків, грайливо висолопивши язика на камеру.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читайте також: Я люблю всіх дітей Божих - Тайсон Ф'юрі

Схожий випадок стався днями з ірландським боксером. 31-річний Гаррі О'Салліван перед боєм поцілував свого опонента британця Кріса Юбенка-молодшого, після чого останній спробував вдарити бешкетника.

Промоутери не допустили передчасного поєдинку і розняли боксерів. За словами шанувальників, таким чином О'Салліван намагався спровокувати колегу.