Тайсон Ф'юрі заявив, що не відчуває ненависті до людей будь-якої раси чи віросповідання. Таким чином він намагався виправдатися за свої попередні слова і відповісти критикам, які звинуватили його в сексизмі, расизмі та гомофобії. Пише Знай з посиланням на Independent.

Новий чемпіон світу в суперважкій вазі, який був позбавлений одного зі своїх чемпіонських поясів, пояснив, що його неправильно зрозуміли в інтерв'ю для Sky Sports News.

На пряме запитання журнілістів, чи він є гомофобом, Ф'юрі відповів: "Ні, я не гомофоб. Чи був би я добрим християнином, якби ненавидів когось? Якщо Ісус любить світ, я теж його люблю".

Читайте також: Поліція допитає Тайсона Ф'юрі за гомосексуалізм

Ф'юрі, який вважає себе побожним послідовником Біблії, впевнений, що його слова були перекручені в ЗМІ, а його багатонаціональна команда є добрим прикладом того, що він "об'єднує християн та мусульман".

Популярні новини зараз
В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Моя команда є однією з найрізноманітніших в питанні релігії, команд у світі боксу, - каже він, - в нас є ямайці, пакистанці, індіанці. Як вам таке? Чому про це ніхто не говорить?".

"Ніхто не говорить про гарні справи, які я роблю. Всі лише чують про коментарі, які люди викручують так, аби звучало, що я ненавиджу людей і весь світ, - бідкається боксер. - Я люблю всіх дітей Божих. Ми всі Божі діти".

Нагадаємо, що боксер потрапив на перші шпальта газет за свій сексистський коментар на адресу спортсменки Джессіки Енніс-Хілл. Також його критикують за вислів: "Є лише три речі, які слід зробити перед тим, як диявол прийде до нас: зробити гомосексуалізм законним в усіх державах, аборти та педофілію".