Футболісти мадридського "Реала" вирішили на цьому тижні сходити до ресторану та спільно відсвяткувати Різдво. Але у цій веселій компанії не знайшлося місця головному тренеру команди - Рафі Бенітесу. Гравці його просто проігнорували.

Про це пише Marca.

Хоча б у неформальній атмосфері основний склад "вершкових" зможе відпочити від головного тренера. Більшість футболістів не розуміє його тренерських підходів, а Роналду так взагалі заявляв, що не хоче грати при Бенітесі.

Також відомо, що футболісти збираються самостійно обговорити проблеми команди перед матчами із "Райо" та "Сосьєдадом".

Можна лише припускати, як позначиться така неповага до керманича на гравцях. Деякі футбольні спеціалісти могли б почати відверто ненавидіти команду, але Рафа має свої підходи до будь-якої ситуації.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Читайте також: Пеп Гвардіола залишає "Баварію"

Президент мадридського клубу Флорентіно Перес вже думає над тим, щоб звільнити 55-річного іспанця. Команда у чемпіонаті програла "Вільярреалу" та "Барселоні", хоча у Лізі Чемпіонів впевнено вийшла з першого місця у плей-офф. Бенітеса може замінити легендарний Зідан.

Бенітес відомий у футбольному світі сильною ротацією. Його команди не мають постійного складу, а на матч виходять футболісти невідомо за яким принципом. Така методика давала результати у "Валенсії" та в перші роки роботи в "Ліверпулі". Згодом тренерська кар'єра іспанця покотилася вниз.