Хавбек італійського футбольного клубу "Ювентуса" Поль Погба зумів відзначитись точним ударом у матчі 1/8 фіналу кубка Італії. "Россо-нері" 16 грудня грали у поєдинку проти "Торіно". Забитий гол французький гравець присвятив одному з фанатів туринської команди. Хлопець хворіє на рак і Погба вирішив його підбадьорити його у такий спосіб.

Про це повідомляє Rai Sport.

"Ім'я Брайан на футболці? Це 11-річний уболівальник "Ювентуса". У нього рак. Я сказав йому, що заб'ю для нього і буду завжди поруч з ним", - наголосив хавбек "Юве".

Погба розповів, що завжди під час тренувань відпрацьовує виконання штрафних ударів з різних точок на полі. Француз наголосив, що багато чому навчився у Андреа Пірло, за що й подякував йому.

В кінцевому результаті туринський "Ювентус" в дербі переграв "Торіно" з рахунком 4:0.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читайте також: Гравці "Реала" не запросили тренера на Різдво

Нагадаємо, англійська команда "Манчестер Юнайтед" зміг зібрати для ЮНІСЕФ 230 тисяч фунтів.

Гравці і тренерський штаб клубу взяли участь у щорічному гала-вечері. Англійці за підтримки ЮНІСЕФ вже 16 років поспіль збирають гроші на благодійність.

Головний тренер МЮ Луї Ван Гал наголосив, що для нього і гравців велика честь бути частиною цього партнерства.