Тимчасовим головним тренером англійського футбольного клубу "Челсі" стане нідерландський фахівець Гус Хіддінк.

Про це повідомляє видання The Telegraph.

Зазначається, що обидві сторони вже погодили умови контракту. Голландський тренер очолюватиме "аристократів" до кінця нинішнього сезону.

Перше тренування з командою Хіддінк проведе вже завтра. Вона пройде напередодні поєдинку між "Челсі" та "Сандерленду".

Раніше у відставку з посади наставника лондонців відправили португальського тренера Жозе Моуріньо. Контракт розірвали за згодою сторін. Спочатку розмір компенсації для португальця мав складати 40 мільйонів євро. Але керівництво клубу вирішили зменшити цю суму до 12 мільйонів євро. Контракт між "Челсі" та Моуріньо тривав 132 дні.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читайте також: Шевченко може стати директором "Челсі"

Нагадаємо, у 2009 році Гус Хіддінк займав посаду виконуючого обов'язки головного тренера "Челсі". Контракт фахівця був розрахований до закінчення сезону-2008/09. Клуб під його керівництвом завоював Кубок Англії і дійшов до півфіналу Ліги чемпіонів. Але все ж за сумою двох матчів "аристократи" поступились каталонській "Барселоні".