Ірландський боєць змішаних єдиноборств Конор МакГрегор провів свій черговий поєдинок та захистив титул чемпіона світу. Епатажний боєць також встановив світовий рекорд. На побиття опонента йому знадобилось усього 13 секунд.

Суперником МакГрегор став бразильський боєць Жозе Алду. На самому початку бою ірландець залякав суперника своїми застрашливими рухами. Алду вирішив нанести потужного удару з правою, але суперник відійшов і його нога поїхала. Конор одразу почав безжалісно добивати суперника.

Суддя заспокоїв ірландця та зафіксував швидку перемогу. Одразу після цього МакГрегор застрибнув на огорожу святкувати титул чемпілна UFC.

Читайте також: Ф'юрі поцілував гея (фото)

Абсолютний бійцівський чемпіонат розпочав свою діяльність у 1993 в Штатах. Його фішкою є те, що організатори готують бійців з різними стилями бойових мистецтв. Це дає змогу глядачу отримати найбільш видовищне протистояння з усіх існуючих.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Конор МакГрегор, як і його співвітчизник з боксу Тайсон Ф'юрі, відомий своїми гучними заявами. 27-річний боєць висловлював готовність побити самого Ісуса Христа.