Італійський спеціаліст Карло Анчелотті замінить у тренерському кріслі мюнхенської "Баварії" Пепа Гвардіолу. 56-річний тренер вже навіть встиг підписати з командою трирічний контракт. Про це повідомило Sky Italia, а видання рідко помиляється.

Вже відомо, що іспанець Гвардіола вирішив відмовитись від посади головного тренера чемпіону Німеччини. Вихованець "Барселони" вирішив спробувати свої сили в Англії. На нього претендують обидві команди з Манчестеру, а також у лондонський "Челсі" відкрилася вакантна позиція після вчорашньої відставки Моуріньо.

У Мюнхені Анчелотті отримає досить солідну зарплату. За один рік він ставатиме багатшим на 15 млн євро. Очікується, що італієць приєднається до нової команди перед початком наступного сезону.

Читайте також: Фоменко збирається виграти Євро-2016

Зазначимо, що останнім місцем роботи Анчелотті був мадридський "Реал". Президент "вершкових" Флорентіно Перес вигнав його після першого ж невдалого сезону, і тим самим викликав критику на свою адресу. Футболісти просто обожнювали свого наставника, адже він подарував їм десятий Кубок європейських чемпіонів.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Карло Анчелотті встиг потренувати "Мілан", "Челсі" та ПСЖ. З усіма командами він ставав чемпіоном внутрішніх чемпіонатів, а з "Міланом" двічі вигравав ЛЧ.