Виконком федерації футболу України (ФФУ) ухвалив рішення продовжити співпрацю з Михайлом Фоменко в якості головного тренера збірної України. Взагалі, ніяких змін у тренерському штабі збірної України не буде, повідомляє ua-football.com.

Раніше повідомлялося, що одним з кандидатів на пост головного тренера був Андрій Шевченко, але проти цього варіанту виступили лідери збірної. Сам Шевченко на засідання виконкому не приїхав.

"Завдання збірної на Євро-2016? Виграти чемпіонат Європи. Ми озвучили прохання, дати можливість збірній зібратися 19 травня, щоб був час дати хлопцям відпочити і навантажити, щоб гідно виглядати у фінальній частині", - заявив Михайло Фоменко відразу після призначення.

Віце-президент ФФУ Ігор Кочетов заявив, що терміни нової угоди з Михайлом Фоменко поки не узгоджені.

"Термін нового контракту? Від двох років до чотирьох, але це питання ще буде окремо обговорюватися. Конкретні терміни не називалися, але були запропоновані саме такі цифри ", - пояснив Кочетов.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Читайте також: Футболісти завадили Шевченку стати тренером збірної

На питання про кандидатуру Шевченка, Кочетов відповів, що це прізвище взагалі не звучала серед можливих помічників Фоменко, і йому ніхто не пропонував роботу в збірній.

Нагадаємо, колишній контракт ФФУ з Михайлом Фоменко закінчився 30 листопада. При ньому збірна вперше пройшла відбірковий турнір на чемпіонат Європи.