Легендарного українського футболіста Андрія Шевченко до останнього розглядали як кандидата на посаду головного тренера збірної України. Він мав очолювати її під час ігор національної команди на Євро-2016.

Про це повідомляє телеканал "Футбол 1".

Шевченко не має значного тренерського досвіду. Тому його помічниками мали стати Анатолій Дем'яненко та Юрій Калитвинцев. Вони йому допомагали б організовувати підготовку української збірної.

Завадили цьому призначенню ветерани національної команди. Вони негативно поставилися до такого рішення. Гравці підтримали нинішнього наставника Михайла Фоменка і висловились за подальше продовження його роботи на цій посаді. Адже це саме його заслуга, що збірна змогла потрапити у фінальну частину Євро-2016, яка пройде у Франції.

Федерація футболу України сьогодні під час виконавчого комітету визначалась щодо майбутнього наставника національної команди. З Михайлом Фоменком вирішили продовжити контракт. Це рішення виконком підтримав одноголосно.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читайте також: Шевченко може стати директором "Челсі"

А ось роботою наставника молодіжної збірної залишились невдоволеними. Виконком вирішив звільнити Михайла Ковальця з тренерського поста. На його місце призначили Олександра Головка, який раніше працював зі збірною U-20.

Нагадаємо, в фінальній частині Євро-2016 України зіграє в одній групі з командам Німеччини, Польщі та Північної Ірландії.