Англійський футбольний клуб "Челсі" хоче запросити знаменитого українця і свого колишнього нападаючого Андрія Шевченка на одну з посад в керівництві клубу.

Про це пише відомий журналіст Sky Sport Джанлука Ді Марціо.

39-річний українець вже давно проживає в Лондоні зі своєю сім'єю і регулярно відвідує матчі "Челсі". У нього чудові стосунки з власником клубу Романом Абрамовичем, який готовий запропонувати Шевченку посаду директора.

У компетенції Шевченка будуть кадрові питання, саме він зможе запрошувати нового тренера в разі звільнення Жозе Моурінью. Ді Марція стверджує, якщо Моурінью звільнять, то у Шевченка вже є домовленість зі знаменитим італійським тренером Марчелло Ліппі.

Читайте також: Колишній тренер "Дніпра" очолить "Челсі"

Популярні новини зараз
Готуємо теплі шкарпетки та кофти: синоптики попередили українців про похолодання після Великодня Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Нагадаємо, що Шевченко виступав за "Челсі" з 2006 по 2009 рік і виграв в його складі Кубок Англії-2007. Відзначимо, раніше повідомлялося, що Шевченко увійде в штаб збірної України на Євро-2016. Влітку він отримав професійну тренерську лецензію.