Схоже, що терпінню власника лондонського "Челсі" Роману Абрамовичу невдовзі прийде кінець. Чинний тренер команди Жозе Моуріньо веде колектив на 16 місці у чемпіонаті Англії, від зони вильоту його відокремлює один бал.

Про це пишуть англійські ЗМІ.

Результати "Челсі" є найгіршими у новій історії клубу. Команда має лише теоретичні шанси повернутися у першу четвірку АПЛ. Єдиним шансом на порятунок сезону є перемога у Лізі Чемпіонів, але й там лондонці гратимуть з ПСЖ вже на стадії 1/8 фіналу.

Абрамович не хоче ризикувати і має намір запросити нового спеціаліста вже незабаром. Серед потенційних кандидатів є ім'я Хуанде Рамоса, який працював у "Дніпрі" з 2010 по 2014 рік. Іспанець зараз без роботи та має можливість нагадати про себе усій Європі.

Точно відомо, що новий спеціаліст працюватиме до кінця року. Хіба що потенційний тренер зробить щось неможливе і вмовить Абрамовича підписати повноцінну угоду.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Зазначимо, що власник "Челсі" розлучався із тренерами і через менші провали. Бувало й таке, що клуб просто йшов не на першій сходинці, а наставник втрачав роботу.

У Моуріньо великий кредит довіри. Випробувальним матчем для нього став поєдинок проти "Борнмута". Але він його програв. Більш того, він програв і наступний матч "Лестеру".

Читайте також: Футбольна збірна мрії коштує мільярд євро

Дивлячись на турнірну таблицю АПЛ, складається враження, що "Лестер" та "Челсі" обмінялися складами гравців. "Пенсіонери" майже у зоні вильоту, а "Лиси" на першому місці.