Німецький футбольний портал Transfermarkt, який дає об'єктивну оцінку вартості світових футболістів, представив символічну збірну найдорожчих гравців планети. Команда вийшла надзірковою, а її вартість ледь не дотягнула до мільярда доларів.

Про це повідомляє Футбол 24.

Найдорожчим воротарем світу став німець Мануель Нойєр - 45 млн євро. Захисна ліня дрімтіму також коштує не мало: Давід Алаба - 45 млн євро, Джером Боатенг - 40 млн євро та Гарет Бейл - 80 млн євро. Таким чином редути команди складаються з трьох футболістів "Баварії" та одного футболіста "Реала".

Чотири півзахисника увійшли до збірної Transfermarkt. Поль Погба із "Ювентуса" - 55 млн євро, Джеймс Родрігес із "Реала" - 80 млн євро, Кевін Де Брюйне з "Ман Сіті" - 60 млн євро та Томас Мюллер з "Баварії" - 75 млн євро.

Трійка форвардів виглядає досить очікуваною і найдорожчою серед усіх ліній поля. Неймар ("Барселона") - 100 млн євро, Роналду ("Реал") - 110 млн євро та Мессі ("Барселона") - 120 млн євро.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Загальна вартість цієї команди становить 810 млн євро. Але, певна річ, деякі футболісту по факту будуть коштувати значно більше. "Барселона" та "Реал" навряд відпустять Мессі та Роналду за своїми номінальними цінниками.

Читайте також: Гол Коноплянки у ТОП-10 Ліги чемпіонів (відео)

Цікаво й те, що німці трохи змінили позиції деяких футболістів для більшої видовищності команди. Гарет Бейл вже давно став вінгером, а іноді грає навіть форварда. У збірній він лівий захисник, як і під час старту своєї кар'єри. Така ж ситуація і з Томасом Мюллером. Він частіше за все грає нападника.

Нагадаємо, нещодавно УЄФА оприлюднила збірну групового етапу Ліги Чемпіонів. Дуже несподівано до неї не потрапив Ліонель Мессі.