Один з яскравих голів півзахисника іспанської "Севільї" українця Євгена Коноплянки потрапив до десятки кращих м'ячів групового раунду Ліги чемпіонів. У цьому рейтингу футболіст збірної України зайняв 10-е місце.

Про це пише Football.ua.

Загалом 32 команди забили 280 м'ячів, в шести турах групового етапу.

Кращим голом визнали неймовірний м'яч Алессандро Флоренці - півзахисника італійської "Роми". Він забив каталонській "Барселоні" з центру поля. Список шедевральних голів замкнув не менш вдалий м'яч Євгена Коноплянки, який він забив у ворота "Боруссії".

Також авторами вражаючих голів стали Ліонель Мессі ("Барселона"), Вілліан ("Челсі"), Халк ("Зеніт"), Томас Мюллер і Роберт Левандовскі ("Баварія").

Популярні новини зараз
Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Нагадаємо, що за результатами жеребкування київське "Динамо" зіграє в 1/8 Ліги чемпіонів з англійським клубом "Манчестер Сіті". У такому складі команди вперше зустрінуться в Лізі чемпіонів.

Читайте також: Футболісту "Шахтаря" пересадять меніск донора

У свою чергу, "Ман Сіті" виступає за те, щоб перенести матч на нейтральне поле, щоб уникнути покарання від УЄФА, яким раніше "Динамо" позбавили вболівальників на двох матчах. Напередодні, підопічні Сергія Реброва вже провели один такий поєдинок з ізраїльським "Маккабі". Він завершився перемогою киян.