Технічний директор англійського футбольного клубу "Челсі" Майкл Еменало заявив, що Жозе Моурінью відправили у відставку через розбіжності з гравцями. Вже колишній тренер "аристократів" не зумів знайти спільної мови з деякими футболістами.

Про це повідомляє Sky Sports.

Роман Абрамович, на його думку, прийняв правильне рішення, і це, в подальшому, піде лише на користь всьому клубу.

"Челсі" - одна з найсильніших команд у світі, тому ми були змушені вжити відповідних заходів", - наголосив технічний директор.

Читайте також: "Челсі" швидко знайшов заміну Моуріньо

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, 17 грудня керівництво лондонського "Челсі" відправило у відставку головного тренера Жозе Моурінью. Контракт розірвали за згодою сторін. Команда під його керівництвом за 16 турів у поточному сезоні англійської Прем'єр ліги змогли набрати лише 15 очків. Зараз лондонці перебувають на відстані одного турнірного пункту від зони вильоту.

"Челсі" мало виплатити Моурінью 40 мільйонів євро в якості компенсації. Але керівництво вирішило зменшити цю суму до 12 мільйонів євро. Контракт португальського фахівця тривав лише 132 дні.

До кінця сезону "Челсі" тренуватиме голландець Гус Хіддінк.