Футболісти команди "Нортгемптон", яка грає у четвертій за силою лізі в Англії, показали, що видовищні штрафні удари можна виконувати не лише у топ-чемпіонатах. Гравці розіграли таку комбінацію, що суперник не встиг навіть оком моргнути.

Епізод відбувся на домашньому стадіоні клубу "Лутон Таун". Господарі приймали гостей з Нортгемптону, і арбітр матчу назначив штрафний на їхню користь. Футболісти вирішили не завдавати банальний удар, а розіграли комбінацію. Вийшло просто неймовірно. Мессі, Неймар та Суарес навіть позаздрили б такій взаємодії у команді.

Цікаво, що перед цим красивим голом відзначились і гравці "Лутона". Також після штрафного ударом через себе нападник поклав м'яч у ворота.

Матч вийшов вкрай видовищним, адже "Нортгемптон" переміг з рахунком 3:4. Команда після цього матчу вийшла на перше місце у таблиці, випередивши "Оксфорд Юнайтед".

Читайте також: Моурінью звільнили через конфлікт з гравцями

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Таким чином гравці англійського дна вкотре довели, що їх чемпіонат варто дивитись. Британці повністю віддаються на футбольному полі, незалежно від рівня свого клубу.

Усі голи матчу можна подивитись на відео.