Взимку київське "Динамо" може посилитися півзахисником луганської "Зорі" Іваном Петряком і хавбеком мінського "Динамо" Микитою Корзуном.

Агент обох футболістів Вадим Шаблій розповів про те, як йдуть переговори з київським клубом, пише xsport.ua.

"У "Динамо" є зацікавленість в Івані Петряку і Микиті Корзуну. В даний момент йде переговорний процес. Петряка зараз багато клубів цікавляться, тому що він молодий футболіст, який потрапив у національну збірну на вирішальні матчі Євро-2016", - сказав Шаблій.

21-річний півзахисник Іван Петряк став відкриттям чемпіонату України. Відомо, що луганчани назвали свою ціну на гравця, а кияни нібито поки готові заплатити 65 відсотків від цієї суми.

Читайте також: "Динамо" та "Ман Сіті" не гратимуть на нейтральному полі

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

20-річний Микита Корзун - один із самих талановитих футболістів Білорусі. ЗМІ писали, що Корзун був на перегляді в Києві на початку грудня, але сам футболіст і мінське "Динамо" це спростували.

Нагадаємо, що київське "Динамо" вперше за 16 років пробилося в плей-офф Ліги чемпіонів. В 1/8 фіналу ЛЧ "Динамо" зіграє проти "Манчестер Сіті".