Дрон з телекамерою впав і розбився позаду відомого австрійського спортсмена Марселя Хіршера.

Це сталося під час етапу гірськолижного Кубка світу зі спеціального слалому у італійському курортному містечку Мадонна-ді-Кампільйо, повідомляє ВВС.

Лише дивом зірковий 26-річний Хіршер, який є чотириразовим чемпіоном світу, не постраждав.

Поки що причина відмови систем дрона точно невідома. Але вже повідомили, що маршрут дрона не відповідав вимогам організаторів етапу Кубка світу. Він мав слідувати на відстані не менше 15 метрів позаду спортсменів і в чітко заданому коридорі.

Дрони під час спортивних змагань використовуються для ефектної картинки та ексклюзивних кадрів, які неможливо отримати іншим шляхом.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Читайте також: МЛС показала найкращі моменти сезону (відео)

Незважаючи на інцидент, Хіршер зміг показати на фініші другий результат. Австрієць поступився 1,25 секундою переможцю етапу – норвежцю Хенрику Крістофферсон.

Хіршер дізнався про подію лише після фінішу і відреагував дуже нервово: "Це жахливо, таке більше ніколи не повинно статися, я міг отримати серйозну травму".