Київське "Динамо" зацікавлене в придбанні 25-річного півзахисника "Валенсії" Соф'яна Фегулі.

Джерела повідомляють, що вже цієї зими столичний клуб спробує отримати алжирського футболіста в своє розпорядження, передає Footboom.com.

Втім, менеджерам "Динамо" доведеться непросто - на Фегулі претендують не тільки вони. Про бажання бачити його у своєму складі заявили, зокрема, англійський "Тоттенхем" і турецький "Фенербахче". Ці клуби вже відправили своїх представників до Іспанії.

Читайте також: Леоненко знову критикує Ярмоленка

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що "Валенсія" запропонувала алжирському таланту новий довгостроковий контракт. Футболіст відмовився, оскільки пропозиція клубу не відповідає його вимогам щодо заробітної платні. Фегулі хоче заробляти більше 2 мільйонів євро, які йому обіцяють в "Валенсії".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У поточному сезоні алжирський півзахисник провів у складі "летючих мишей" чотирнадцять матчів. На його рахунку чотири м'ячі і одна гольова передача.