Президент ФІФА Йозеф Блаттер, який був відсторонений від футбольної діяльності на 8 років, заявив, що у нього більше немає бажання залишатися у футболі, і тепер він буде відстоювати тільки свою честь.

Про це швейцарець заявив виданню Bunte.

"Я більше не борюся за ФІФА. Вони відмовилися від мене. Тепер я борюся тільки за себе і за свою честь. Ці брехливі звинувачення додали мені сил. Після свят я почну захищатися", - сказав Блаттер.

Нагадаємо, що 79-річний швейцарський чиновник очолював ФІФА з 1998 року.

Йозефа Блаттера і президента УЄФА француза Мішеля Платіні відсторонили від футбольної діяльності на 8 років за нецільове використання фінансових коштів. Обидва чиновника збираються оскаржити в суді таке суворе рішення комітету з етики ФІФА, але фактично кар'єра обох у футболі закінчена.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Читайте також: Блаттер заявив про завершення кар'єри в футболі

Покарання настільки серйозне, що в найближчі роки Блаттер і Платіні зможуть проходити на футбольні матчі тільки як звичайні вболівальники, купуючи квитки на звичайні трибуни.