Київське "Динамо" оголосило про першу зміну в складі команди в зимове трансферне вікно. Нападаючий клубу і збірної України Артем Кравець продовжить кар'єру в німецькому "Штутгарті".

Про це повідомляє офіційний сайт "Динамо".

Угода про оренду 26-річного футболіста розрахована на період з 1 січня до 30 червня 2016 року. Одна з умов оренди - постійна ігрова практика футболіста, адже Кравець - один з гравців збірної України, якій влітку виступати на Євро-2016.

Артем Кравець вже протягом 10 років грає за "Динамо". За цей час він зіграв 118 матчів і забив 37 м'ячів. У складі "Динамо" Кравець двічі ставав чемпіоном України. Кравця називали одним з найталановитіших нападаючих України, але розкрити свій потенціал йому перешкодили травми.

Читайте також: Гравець "Динамо" найкращий футболіст року в Парагваї

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Популярний у Німеччині (5-разовий чемпіон країни) клуб "Штутгарт" проводить невдалий сезон. Після 17 турів "Штутгарт" займає в німецькій бундеслізі всього 15-е місце, маючи в активі 15 очок.

Після від'їзду Кравця, у складі "Динамо" залишилося всього два чистих нападників - Жуніор Мораес і Лукаш Теодорчик.