Президент мадридського "Реала" Флорентіно Перес вирішив припинити співпрацю з тренером команди Рафаелем Бенітесом. 55-річний наставник вчора ввечері зіграв внічию із "Валенсією", через що остаточно втратив довіру роботодавця.

Про це повідомляє Marca.

Сьогодні вдень Перес провів зустріч з Бенітесом та розклав усе по полицях. Наставник залишає тренувальну базу "Реалу", перебуваючи у поганих стосунках з більшістю футболістів. Роналду та компанія категорично не хотіли грати під керівництвом іспанця.

Зазначимо, що "Валенсія", навіть незважаючи на погані виступи, є небезпечним суперником для будь-кого. Тож невдалий матч став лише приводом для прощання з тренером.

Нещодавно молодий футболіст "вершкових" Іско попросився на вихід через те, що йому дають мало ігрового часу. Гравця збірної Іспанії навіть заспокоювали, мов Бенітес незабаром піде, щоб він залишився.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

І дійсно, під час вчорашнього матчу, коли треба було забивати, Бенітес випускав на поле Лакаса Васкеса, замість дорогих та досвідчених Джеймса та Іско.

Очікують, що вже найближчим часом перший серйозний тренерський досвід отримає легендарний футболіст "Реала" Зінедін Зідан. Він зараз тренує молодіжну команду.

Читайте також: Руні забив неймовірний переможний гол (відео)

Вчорашній матч на домашньому стадіоні "Валенсії" закінчився з рахунком 2:2. "Кажанів" також нещодавно очолив новачок тренерського цеху Гарі Невілл.