Українська футбольна збірна зберегла 29-е місце в рейтингу FIFA. Оновлений список найкращих команд світу організація опублікувала на своєму сайті.

Підопічні Михайла Фоменка набрали 842 очки. Цей результат дозволив їм залишитися в топ-30 найкращих команд світу.

У першій десятці рейтингу не відбулося жодних змін. Перше місце залишається за Бельгією - у неї 1494 очки. Аргентина йде другою, Іспанія - третьою.

Читайте також: Футболіст української збірної повернувся в окупований Донецьк

На четвертому місці залишилася збірна Німеччини. Чилійська футбольна дружина йде п'ятою, Бразилія - шоста, Португалія - сьома.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Восьме місце залишилося за Колумбією, дев'яте - за Англією. Десяте місце зберегла футбольна збірна Австрії.

Нагадаємо, збірній України торік вдалося пробитися до фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу 2016 року, який пройде на полях Франції. У плей-офф відбіркового циклу підопічним Фоменка вдалося переграти збірну Словенії.