Головний тренер "Шахтаря" румунський фахівець Мірча Луческу не може покинути донецький клуб через проблеми з банком. Про це повідомляє турецький Haberler.

Турецьке видання називає румунського фахівця заручником ситуації, в якій він опинився через обмеження в переказах коштів. На рахунку Луческу у банку президента "Шахтаря" Ріната Ахметова нібито перебуває 20 млн євро, але він не може їх зняти або перевести в європейські банки. Справа в тому, що існує обмеження українського уряду в максимальному переказі в 500 тисяч євро на рік.

Повідомляється, що саме ці проблеми могли перешкодити Луческу домовитися про співпрацю з турецьким клубом "Трабзонспор". Зауважимо, що раніше сам Мірча Луческу заявив, що не варто вірити турецьким ЗМІ.

Нагадаємо, інформація про проблеми Луческу з українським банком вперше з'явилася в 2014 році в румунському виданні Ziua News. Як повідомляла тоді газета, у зв'язку зі складною ситуацією на сході України, Луческу скаржився, що може зняти не більше тисячі євро зі свого рахунку за один раз.

Читайте також: Майбутнє Луческу в "Шахтарі" вирішиться в травні

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також в грудні 2015-го Луческу знову заявив про бажання повернутися в Донецьк. "Мій пріоритет - "Шахтар", у мене є моральна відповідальність перед ним. Команда хоче повернутися на "Донбас Арену", де на кожному матчі нас підтримували більше 50 тисяч уболівальників, і завжди була святкова атмосфера. Зі стадіоном є певні проблеми, але навесні їх вирішуватимуть, тому є надія, що ми повернемося. Я хотів би зіграти на "Донбас Арені" ще хоча б один матч", - сказав Луческу.