Головний тренер "Шахтаря" румунський фахівець Мірча Луческу спростував інформацію про свій від'їзд з донецького клубу. Про це пише Tribuna.com.

"Щодо мого майбутнього, то все дуже чітко - я нікому нічого не обіцяв, ні з ким про це не говорив. Мій контракт закінчується в травні, тоді я буду приймати рішення. Пріоритетом був і залишається "Шахтар", тут у мене дуже багато хороших спогадів", - розповів про своє майбутнє Луческу.

Раніше повідомлялося, що Луческу очолить "Трабзонспор" після закінчення контракту з гірниками. У турецькому клубі він планував заробляти 6 млн євро на рік. Пізніше з'явилася інформація, що президент і власник "Шахтаря" Рінат Ахметов не відпустив Луческу в "Трабзонспор". Нагадаємо, контракт румунського тренера з "Шахтарем" закінчується влітку 2016 року.

Читайте також: "Шахтар" навесні повернеться в Донецьк - Луческу

Сьогодні Луческу також заявив, що донецький клуб не отримував офіційних пропозицій з продажу головної зірки команди - бразильця Алекса Тейшейри. "Тейшейра? Багато говорять. Поки він гравець "Шахтаря", подивимося влітку. Йому в цьому році треба ще підняти свій рівень. Офіційних пропозицій у нас немає, але я двома руками за. Хочу бачити своїх гравців у кращих чемпіонатах Європи", - пояснив Луческу.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще