Збірна України з футболу буде під пильним наглядом охоронців під час Євро-2016. Про це розповів старший менеджер збірної України Сергій Барановський "Футбол 24".

На запитання щодо безпеки та "шпигунів" команд-суперниць Барановський відповів, що українська збірна буде під пильним оком охорони. "Звичайно, що ми будемо до цього готові. Є офіцер безпеки, який за цим слідкуватиме. Будуть охоронці, надані організаторами турніру - Францією та УЄФА. А ще – поліцейські і дві людини із армійських спецпідрозділів", - заявив він.

"Зараз ми займаємося питанням, щоб за заняттями збірної України ніхто не споглядав. Відповідно до регламенту, ми зобов'язані зробити одне публічне тренування, відкрите для всіх бажаючих. Це перед першим матчем на турнірі. Після цього усе залежатиме від головного тренера. Особисто я маю сумнів, що якісь тренування, окрім одного обов'язкового, будуть відкритими", - додав Барановський.

Читайте також: Українська збірна на Євро-2016 житиме в Провансі

Нагадаємо, що під час Євро-2016 збірна України базуватиметься на півдні Франції в місті Екс-ан-Прованс. Це неподалік від Марселю, де наші футболісти зіграють вирішальний матч в групі проти Польщі. Вони мешкатимуть у готелі "Ренесанс".

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково За це вас можуть оштрафувати навіть у власній квартирі: комусь з українців потрібно готувати до 100 тисяч гривень Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Зі слів Барановського стало відомо, що одночасно з українськими футболістами у готелі мешкатимуть й звичайні туристи. Крім того, у збірної наразі не заплановано ніяких виїздів на Середземне море на Лазурний берег.