До 25 січня має вирішитися - з уболівальниками або без - пройде київський матч Ліги чемпіонів між "Динамо" і англійським "Манчестер Сіті". Про це розповів президент київського клубу Ігор Суркіс, повідомляє ТСН.

"Апеляція ще не розглядалася. Наскільки нам відомо, вона буде розглядатися максимум до 25 січня", - розповів бос "Динамо". Нагадаємо, чемпіон України подав апеляцію щодо двоматчевої дискваліфікації київського стадіону "Олімпійський" в єврокубках.

Покарання було призначене через бійку уболівальників з расистським підтекстом під час матчу ЛЧ "Динамо" - "Челсі". Відзначимо, що "Динамо" вже зіграло при порожніх трибунах один матч проти ізраїльського "Маккабі", однак планує домогтися дозволу для вболівальників на київський матч плей-офф Ліги чемпіонів проти "Манчестер Сіті".

Читайте також: Гравець "Динамо" повернувся з відпустки з переломом

Нагадаємо, зараз "Динамо" готується до другої частини сезону в Іспанії, де проведе ряд контрольних матчів. Офіційний сайт "біло-синіх" повідомив, що вже в перший тренувальний день до команди в Марбельї приєдналися всі легіонери: Домагой Віда, Віторіну Антунеш, Радосав Петрович, Мігель і Жуніор Мораес, котрі не летіли разом з командою з Києва, а приїхали безпосередньо в Іспанію. Також поки що на зборі за індивідуальною програмою займається Андрій Ярмоленко, оскільки все ще відновлюється від травми коліна.

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще