Колишній віце-президент ФФУ Сергій Стороженко, який нині є радником голови харківської ОДА, заявив, що президент "Металіста" Сергій Курченко відмовився безкоштовно віддавати клуб. Про це він розповів в в ефірі телеканалу "Симон".

"Курченко не потрібен футбол, але й віддати клуб він не хоче. Три місяці тому я йому запропонував подарувати клуб обласній раді. У відповідь почув нецензурну лайку", - сказав Стороженко. Раніше Стороженко закликав надати "Металісту" фінансову допомогу, організувавши благодійний фонд "Відродження харківського футболу" імені Микола Уграіцкого.

Нагадаємо, що екс-нападник "Металіста" Марко Девіч, який нині виступає за російський "Рубін", написав президенту харків'ян Курченко лист, в якому пробачив клубу борг в 350 тисяч доларів.

Читайте також: Я не причетний до продажу "Металіста" - Кернес

Вчора, 14 січня, керівництво "Металіста" запропонувало гравцям підписати угоду, за якою, якщо футболісти полетять на збори, вони будуть повинні залишитися в клубі на весняну частину сезону і не переходити в інші команди, повідомляє MatchDay. За даними Tribuna.com, угоду повинні підписати молоді гравці основного складу і молодіжної команди.

Популярні новини зараз
Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Відзначимо, що багатомільйонна заборгованість перед гравцями "Металіста" почала погашатися лише частково. Перед новим роком футболістам заплатили місячну зарплату.