Дніпродзержинська "Сталь" визначилася з новим головним тренером. Ним став 48-річний голландський фахівець Ерік ван дер Меєр. Він змінив на цій посаді попереднього наставника команди Володимира Мазяра.

Контракт з голландським тренером підписаний на 1,5 роки з можливістю подальшої пролонгації. Про це в інтерв'ю телеканалу "Футбол 1" повідомив президент "Сталь" Вардан Ісраелян.

"Ми зупинили свій вибір на цьому наставнику, бо нам добре знайомі його футбольна філософія, його тренерські погляди і методика роботи. Ерік ван дер Меєр не за чутками знає український футбол", - заявив Ісраелян.

Свого часу ван дер Меєр працював у структурі донецького "Металурга". Він був координатором юнацького та молодіжного напрямків в академії, очолював команду U-19. При цьому, Ісраелян визнав, що серед претендентів, яких розглядали на посаду головного тренера "Сталі", було кілька кандидатів, у тому числі, українських фахівців. "Але на сьогоднішній день вибір зроблено. Найближчим часом буде затверджено тренерський штаб всіх команд нашого клубу. Дана інформація буде оприлюднена дещо пізніше", - резюмував президент.

Читайте також: Курченко не віддасть "Металіст" безкоштовно

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Під час кар'єри футболіста Ерік Ван дер Меєр виступав на позиції захисника за клуби "Утрехт", "Камбюр", "Беєрсхот", "Мурсія" і "Веендам". Він працював головним тренером у катарському "Аль Ахлі" і малайзійському "Френз Юнайтед". Був асистентом в декількох голландських клубах, працював з молодіжними командами донецького "Металурга".