Сьогодні відбулися заключні матчі 1/4 фіналу Ліги Європи, які визначили учасників півфіналу турніру.

У першому матчі "Реал" і "Атлетіко" не визнали переможця, вся інтрига тривала до сьогоднішнього поєдинку. Футболісти обох команд вирішили долю протистояння в другому матчі. Мадридський клуб обіграв противника, футболісти забили один гол.

Екс-гравець "Реала" Хабі Алонсо, який тепер грає за "Баварію", яку раніше обіграв іспанський клуб, висловився з приводу матчу.

"У цьому дербі я переживаю за "Реал". Дай бог, щоб у півфінал вийшов "Реал", я їм бажаю всього найкращого в цій грі. Ця команда, до якої я ставлюся дуже тепло. Адже ще дуже свіжо те, що я переживав там. В "Реалі" у мене багато друзів", - розповів футболіст.

Читайте також: Олександр Усік переміг росіянина

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

У паралельному поєдинку італійський клуб "Ювентус" провів матч з "Монако" у Франції, зіграв у нічию. У попередньому матчі туринська команда здобула мінімальну перемогу 0: 1.

Нагадаємо, що першими півфіналістами найпрестижнішого європейського турніру стали "Барселона" і "Баварія", які впевнено обіграли своїх суперників 21 квітня