Під час поєдинку чвертьфіналу Ліги Чемпіонів проти Порту, головний тренер мюнхенської Баварії Хосеп Гвардіола був одягнений у футболку з написом #JusticiaParaTopo.

Про це повідомляє Sky Sports.

Цим написом Гвардіола хотів висловити підтримку учасникам акції, які вимагають розслідування смерті аргентинського журналіста Топо Лопеса. Він загинув у ДТП під час чемпіонату світу-2014. В акції бере участь і відомий аргентинський футболіст Ліонель Мессі.

За повідомленнями ЗМІ, аварію спровокувало поліцейське переслідування. Під час якого автомобіль злочинців врізався в машину журналіста.

Згідно з регламентом UEFA, футбольні матчі не можуть бути майданчиком для політичних або інших подібних акцій. Наставника Баварії можуть оштрафувати.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Нагадаємо, що мюнхенська Баварія за сумою двох матчів обіграла португальський Порту та вийшла в півфінал Ліги чемпіонів.