У Львові завершився матч між "Динамо" та "Шахтарем" з рахунком 0: 0. Київський клуб отримав безперечну перевагу в турнірній таблиці.

Боротьба між клубами почалася ще до виходу на поле, і сторони обмінялися скандальними випадами. Незважаючи на те, що ФФУ скасувала жовту картку Андрію Ярмоленко, у капітана столичного клубу Сергія Реброва кадрових проблем не поменшало. У матчі не могли грати Данило Сілва, Велозу і Теодорчик. У донецького клубу, навпаки, був бойовий склад. "Гірники" планували зменшити відставання в таблиці результатів від київського клубу.

Читайте також: Вболівальники "змели" всі квитки на матч "Динамо-Шахтар"

Гра у "Шахтаря" не виходила, футболісти заворушилися в середині тайму після вимушеної паузи, коли суддя зупинив матч через дим від піротехніки. Незважаючи на здавалося б успішні заміни у клубі, гру прискорити не вдалося.

Підсумок матчу означає перемогу київського клубу "Динамо" в чемпіонаті України, а донецький "Шахтар" ще повинен відстояти друге місце в поєдинку з дніпропетровським "Дніпром".

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще