У Лас-Вегасі відбувся п'ятий поєдинок українського боксера у напівлегкій вазі Василя Ломаченка проти Гамальєра Родрігеса з Пуерто-Рико на професійному рингу. Українець захищав чемпіонський пояс за версією WBO в бою.

Перші два раунди для Ломаченко були розвідувальними, щоб краще зрозуміти манеру бою суперника. Вже з третього - українець взяв все під свій контроль та став діяти у притаманному йому стилі. Ломаченко розстрілював суперника серіями з дистанції та постійно рухався, не даючи супернику змоги нанести удари у відповідь.

Родрігес намагався знизити темп бою та почав порушувати правила, пробиваючи нижче пояса і постійно притримуючи руку Ломаченко. У п'ятому та восьмому раундах рефері поєдинку зняв з пуерторіканця бали за ці порушення.

Василь продовжував нарощувати перевагу на рингу і в сьомому раунді Родрігес опинився в нокдауні після точного попадання українця в район сонячного сплетіння. Проте в дев'ятому Гамальєр отримав серію жорстких попадань в голову, які змусили його опуститися на коліно. В такому положенні він вислухав весь рахунок рефері і покірно капітулював.

Це була остаточна перемога Ломаченка нокаутом.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Поєдинок між Ломаченко та Родрігесом проходив в андеркарді бою Флойд Мейвезер - Менні Пак´яо.