Дніпропетровський "Вибір" посів третє місце у Лізі Чемпіонів з пляжного футболу в Італії. Останню гру українці виграли у московського "Локомотиву".

У півфіналі українці поступилися господарям змагань "Катанії" 2-6, а в матчі за третє місце зійшлися з російським "Локомотивом", який у півфіналі поступився землякам з "Кристала".

Основний час матчу за "бронзу" закінчився внічию 2-2, а в додатковий швейцарський нападник українського клубу Деян Станкович реалізував штрафний, який сам же і заробив. 3-2! Дніпропетровський клуб завойовує "бронзові" медалі!

Читайте також: Два українських легкоатлети здобули "срібло"

Перемога в турнірі дісталася "Кристалу", який у фіналі переграв "Катанію" 6-2. Кращим бомбардиром Кубка став гравець "Вибору" Ігор Бріштель, який в 7 матчах відправив у ворота суперників 14 м'ячів.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Вже 13 червня на "Гідропарк арені" в Києві "Вибір" стартує в Лізі пляжного футболу України - "Київська Русь".

Нагадаємо, тижнем раніше ще один клуб з Дніпропетровська - "Дніпро" завоював "срібні" медалі Ліги Європи з футболу, поступившись у фіналі іспанської "Севільї".

Читайте по темі: "Дніпро" виходить у фінал Ліги Європи!